Twitter Facebook Linkedin

Vleesvarkens

De vleesvarkenshouderij vraagt specifieke kennis en kunde. Ieder ras immers heeft unieke eigenschappen en is voor een optimale vleesproductie op eigen wijze, in meer of mindere mate, gevoelig voor specifieke grondstoffen of combinaties van grondstoffen. Ook het stalsysteem heeft grote invloed op de succesvolle productie van vleesvarkens.

Vleesvarkensvoer: gericht op diversiteit

Ons assortiment is volledig op die diversiteit ingericht. Voor ieder ras kunnen wij een product leveren dat per saldo het beste rendement geeft. Een product waarin alle aspecten die voor een optimale ontwikkeling van vleesvarkens – groei, voerkosten, gezondheid en classificatie – volledig met elkaar in balans zijn.

Wij leveren zowel standaardvoeders als bedrijfsspecifieke vleesvarkensvoeders op maat.

Wij willen dat u een succesvolle vleesvarkenshouder bent

De missie van Fransen Gerrits is om u als vleesvarkenshouder met voer en advies succesvol te laten zijn. Wij willen zowel het niveau op het vleesvarkensbedrijf als in ons mengvoederbedrijf naar een steeds hoger plan brengen. Met meer rendement. En vanuit het behoud van toekomstperspectief.

Voeding voor vleesvarkens: de toekomst

Onze focus bij vleesvarkensvoeding ligt bij het produceren van zoveel mogelijk kilo’s kwaliteitsvlees per varkensplaats. De opbrengstprijs, slachtrendement, groei en voerkosten spelen hierbij een belangrijke rol.

VAR$KEN vleesvarkensprogramma

Om het optimale rendement uit uw vleesvarkens te halen, reikt Fransen Gerrits u praktische hulpmiddelen aan via het VAR$KEN vleesvarkensprogramma. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Gespecialiseerde voeders en voorspelbare voerstrategie
  • Intensieve bedrijfsbegeleiding en voeradvies
  • Vleesvarkens Informatie Model (VIM)
  • Saldo/voerwinstmodel met referenties
  • Vleesvarkens groeimodel
  • Concepten slachterijen en bijbehorende berekeningen
  • Checklist vleesvarkens (o.a. gezondheid/water/klimaat)
  • BrijTotaal

Droogvoer, brijvoer of ferment ... met het VAR$KEN vleesvarkensprogramma behaalt u het optimale rendement!