Twitter Facebook Linkedin

Merken & Partners

Met onze merken en partners als onderdeel binnen de groep van Fransen Gerrits staan we sterk in de markt. Zo zijn en blijven we voor onze klanten, leveranciers, kennisinstellingen en afnemers van onze klanten een interessante gesprekspartner.

Samen werken aan succes

Dit doen wij door onderzoek, innovatie, ontwikkeling en implementatie. Een proces wat zich continu afspeelt bij Fransen Gerrits. Steeds weer opnieuw worden afwegingen gemaakt op basis van haalbaarheid, effectiviteit en geluiden uit de markt.

Ontwikkelingen in de markt zorgen ervoor dat ook wij onze producten blijven doorontwikkelen. Het optimum immers wordt continu verlegd. Met onder meer een eigen laboratorium en praktijkproefbedrijven haken wij daar maximaal op in of zijn wij die ontwikkelingen zelfs voor.

Fransen Gerrits

Fransen Gerrits is hét merk voor de varkenshouderij. Om te kunnen voldoen aan de wensen van onze klanten en de behoeften van de varkens hebben wij twee varkensvoerfabrieken met ieder hun eigen specialisaties. In Erp wordt vleesvarkensvoer geproduceerd en in De Rips zeugen- en biggenvoer.

Varkenshouders met voer en advies succesvol laten zijn. Dat is de opdracht die wij onszelf met het merk Fransen Gerrits hebben gegeven. Opkomen voor uw belangen. Omdat uw belangen ook de onze zijn. Samen optrekken. Om samen te werken aan succes; vandaag, morgen en in de toekomst.