Twitter Facebook Linkedin

Het bedrijf

Fransen Gerrits is sinds de oprichting in 1897 uitgegroeid tot de ondernemende voerspecialist van Zuid-Nederland. Een krachtige onderneming die veehouders in Zuid-Nederland en België met voer en advies succesvol laat zijn. We ontwikkelen onze voeders voor de varkens-, rundvee- en geitenhouderij op vier gespecialiseerde productielocaties in Erp, Veghel, De Rips en Ulicoten.

Van molenaar tot ondernemer

Fransen Gerrits is een betrokken familiebedrijf met een naam die recht doet aan de herkomst en ambities van het bedrijf: met volle kracht vooruit, maar met respect voor het verleden en de afkomst. Het begon in 1897 met een molen, waar vier wieken de organisatie dag in dag uit draaiende hielden. Nu zijn dat niet meer de vier wieken, maar is het de vierde generatie die de molen draaiende houdt; Fransen Gerrits, een succesvol familiebedrijf met ambitie dat van vader op zoon is overgedragen. Samen met haar werknemers, klanten, samenwerkingspartners en relaties is Fransen Gerrits uitgegroeid tot een organisatie waar we trots op zijn:

Het bedrijf produceert circa 850.000 ton voer voor de varkens-, rundvee- en geitenhouderij. Dat doen we met toewijding, overtuiging en de kennis en mensen in huis om voorop te lopen in de markt. Om altijd met een oplossing te komen, ongeacht de uitdaging. En met het besef, dat uw belang ook ons belang is.

Onze geschiedenis

Zes familiebedrijven met eigen geschiedenis. In vogelvlucht benoemen we enkele belangrijke ankers uit deze rijke historie:


Bekijk de bedrijfsvideo