Twitter Facebook Linkedin
21 december 2022  -  Vacature

Stageopdracht: Voeropnamecapaciteit vleesvarkens

Ben jij analytisch, leergierig en op zoek naar een uitdagende stageopdracht waarbij je veel praktijkervaring kunt opdoen? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Wij bieden jou een uitdagende onderzoeksstage: 

Wat is het effect van voersamenstelling op de voeropname?

Doel

Het doel van deze onderzoeksstage is het inzichtelijk maken of aanpassingen in de voersamenstelling voor vleesvarkens effect hebben op de voeropname. Zo ja, wat zijn die effecten? En wat zijn hiervan de economische voor- en/of nadelen?

Jouw opdracht

Op enkele van onze praktijkproefbedrijven ga je de voeropnamecapaciteit van vleesvarkens onderzoeken. Je test diverse voersamenstellingen, meet de onderlinge verschillen en brengt deze overzichtelijk in kaart. Daarna bereken je wat de economische voor- en/of nadelen zijn van de verschillende voeders. Aan het eind van je stage lever je een Excel format op, waarin alle meetgegevens en analyses verwerkt zijn en wat in de toekomst verder aangevuld kan worden. Daarnaast lever je een rapport op, waarin je aan de hand van de onderzoeksresultaten aanbevelingen geeft over de in te zetten voeders. De duur van de stage is minimaal drie maanden.

Wat bieden we?

  • Een uitdagende opdracht op HBO/WO-niveau, waarbij je veel praktijkervaring opdoet.
  • Een prettige werkomgeving met ondersteuning op de fronten die je nodig hebt.
  • Een nette stagevergoeding en daarnaast een onkostenvergoeding voor de gereden kilometers.

Wij zijn op zoek naar jong talent!

Ben jij ervan overtuigd dat je helemaal bij ons past en dat wij je capaciteiten goed kunnen benutten? Stuur jouw motivatie dan naar Gijs Vinken: g.vinken@fransengerrits.nl. Heb je nog vragen over deze opdracht, dan kun je Gijs telefonisch bereiken op 06 29 08 63 40.