Geef zoekopdracht in:

Vleesvarkens

Het assortiment voeders voor vleesvarkens is een breed assortiment binnen Fransen Gerrits. Ieder ras immers heeft unieke eigenschappen en is voor een optimale vleesproductie op eigen wijze in meer of mindere mate gevoelig voor specifieke grondstoffen of combinaties van grondstoffen.

Ons assortiment is volledig op die diversiteit ingericht. Voor ieder ras kunnen wij een product leveren dat per saldo het beste rendement geeft. Een product waarin alle aspecten die voor een optimale ontwikkeling van vleesvarkens – groei, voerkosten, uitval en classificatie – volledig met elkaar in balans zijn.

Naar een nog hoger rendement
Voedersystemen hebben de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Door deze ontwikkelingen wordt de invloed van voedersystemen op het rendement van een varkenshouderij steeds groter.

Ontwikkelingen als deze zorgen ervoor dat ook wij onze producten blijven doorontwikkelen. Het optimum immers wordt continu verlegd. Met onder meer een eigen laboratorium en proefbedrijven haken wij daar maximaal op in of zijn wij die ontwikkelingen zelfs voor.