Geef zoekopdracht in:

Biggenvoerassortiment

Gezonde biggen, goed rendement!
 
Fransen Gerrits produceert voor elke big het optimale voer. Iedere lijn heeft zijn eigen specifieke eigenschappen voor een optimaal resultaat. Het biggenvoerassortiment bestaat zowel uit scherp geprijsde voeders met alle essentiële basiseigenschappen voor een gezonde big, als voeders met specifieke weerstand verhogende- en probleemoplossende eigenschappen zoals oplossingen voor oornecrose en streptococcen. Alle voeders zijn geproduceerd met ons unieke productieproces, Multiprocessing.

Door onze klantgerichte werkwijze en de flexibele inrichting van het productieproces is Fransen Gerrits in staat om, naast het standaard assortiment, bedrijfsspecifieke biggenvoeders te produceren. Deze voeders worden specifiek afgestemd op de wensen van de ondernemer en in het bijzonder de behoefte van de biggen.

Gro
‘De juiste basis’
Dit voer is uitermate geschikt voor biggen van alle varkensrassen en kan op vrijwel alle gezonde en hoogproductieve bedrijven probleemloos worden ingezet. Wanneer u een goede conditie van uw biggen wilt behouden, is dit de meest economische keuze. De Gro voerreeks bestaat uit speen- en biggenvoer.

Deli
‘Smakelijk en hoge kwaliteit eiwit’
Dit eiwitrijke voer kan uitstekend gevoerd worden aan de luxere rassen met een beperkte voeropnamecapaciteit. Het bevat hoogwaardige eiwitten en is extra smakelijk. Bivital Profiel bevat extra hoogwaardige eiwitten en voorkomt een speendip. Deze voerreeks kan tevens perfect worden toegepast in strijd tegen oornecrose. De Deli voerreeks bestaat uit speen- en biggenvoer.

Sani
‘Darmgezondheid en veiligheid’
Als u kiest voor darmgezondheid en veiligheid dan is de Sani voerreeks een perfecte keuze. Dit voer bevat organische zuren, enzymen en probiotica voor een optimale darmgezondheid. Bivital power en Sani big speciaal bieden meer mogelijkheden op het gebied van veiligheid en darmgezondheid.

4Q
‘Veiligheid en hoge concentratie nutriënten’
De 4Q lijn combineert veiligheid met een hoge concentratie aan nutriënten, waardoor zeer luxe biggen probleemloos kunnen groeien.