Twitter Facebook Linkedin

Onze webinars!

Kennis delen

Kennis is er om te delen. Zo werken we als “de ondernemende voerspecialist” samen aan succes. Met dat doel voor ogen besteden wij veel tijd en energie aan onderzoek, innovatie, ontwikkeling en implementatie. Een proces wat zich continu afspeelt bij Fransen Gerrits. 

Vergroot uw expertise met behulp van onze webinars. Op deze pagina vindt u een overzicht van webinars die binnenkort live gegeven worden. Webinar gemist? Fransen Gerrits publiceert na afloop van iedere webinar een opname op deze pagina. Bekijk de webinars terug wanneer het u uitkomt.

Webinar Van gelt naar geld gemist?

Van gelt naar geld
Jan van Haperen (Hoofd Nutritie bij Fransen Gerrits) en Kaat Goris (Technical Application Specialist bij Provimi) delen in het webinar "Van gelt naar geld" alle ins en outs over geltenopfok.

Webinar Droomtoom gemist?

Droomtoom
Met het webinar “Droomtoom” geven we u graag meer inzicht in het verloop van de energiebalans en het conditieherstel van zeugen. Wat is het belang daarvan richting de kwaliteit van de huidige en volgende toom en de duurzaamheid van de zeug? Hoofd nutritie Jan van Haperen geeft u tips aan de hand van praktijkcases, waar u na afloop direct uw voordeel mee kunt doen.

Webinar Monitoren is scoren gemist?

Monitoren is scoren
Met het webinar “Monitoren is scoren” geven we u graag meer inzicht in het verhoogd rendement van data-analyse in de vleesvarkenshouderij. Onze cyclus van voorspellen, monitoren en bijsturen zorgt onder aan de streep voor meer rendement per vleesvarkensplaats. We geven u een kijkje in ons vleesvarkensinformatiemodel (VIM) en de vleesvarkensviewer. Wilt u meer weten over de praktische toepassingen van onze tools? Vleesvarkensspecialist Gijs Vinken geeft u tips waar u direct uw voordeel mee kunt doen.