Twitter Facebook Linkedin

Onze webinars!

Kennis delen

Fransen Gerrits is “de ondernemende voerspecialist”, dus ook ten tijde van corona blijven wij onze kennis met u delen. Dat doen we onder andere in de vorm van een reeks webinars. 

Webinar Droomtoom gemist?

Kijk het webinar hier terug.

Met het webinar “Droomtoom” geven we u graag meer inzicht in het verloop van de energiebalans en het conditieherstel van zeugen. Wat is het belang daarvan richting de kwaliteit van de huidige en volgende toom en de duurzaamheid van de zeug? Hoofd nutritie Jan van Haperen geeft u tips aan de hand van praktijkcases, waar u na afloop direct uw voordeel mee kunt doen.

Webinar Monitoren is scoren gemist?

Kijk het webinar hier terug.

Met het webinar “Monitoren is scoren” geven we u graag meer inzicht in het verhoogd rendement van data-analyse in de vleesvarkenshouderij. Onze cyclus van voorspellen, monitoren en bijsturen zorgt onder aan de streep voor meer rendement per vleesvarkensplaats. We geven u een kijkje in ons vleesvarkensinformatiemodel (VIM) en de vleesvarkensviewer. Wilt u meer weten over de praktische toepassingen van onze tools? Vleesvarkensspecialist Gijs Vinken geeft u tips waar u direct uw voordeel mee kunt doen.