Twitter Facebook Linkedin

Vacature Verkoper - Relatiebeheerder Varkenshouderij

Fransen Gerrits is sinds de oprichting in 1897 uitgegroeid tot de ondernemende voerspecialist van Zuid-Nederland. Een betrokken familiebedrijf met een naam die recht doet aan de herkomst en ambities van het bedrijf: met volle kracht vooruit, maar met respect voor het verleden en de afkomst. Fransen Gerrits ontwikkelt en produceert haar voeders voor de varkens-, rundvee- en konijnenhouderij op drie gespecialiseerde productielocaties in Erp, Veghel en De Rips. Dit gebeurt met toewijding, overtuiging, kennis en de juiste mensen op de juiste plaats om zo voorop te lopen in de markt. De voeders worden onder drie merken op de markt gebracht. Fransen Gerrits is het merk voor de varkenshouderij, Victoria Mengvoeders voor de rundvee- en konijnenhouderij en Vikra voor de Oost-Duitse varkens- en rundveehouderij.

Voor onze afdeling Verkoop zijn wij op zoek naar een:

Verkoper - Relatiebeheerder Varkenshouderij m/v fulltime

Je bent de professionele gesprekspartner voor ondernemers in de varkenshouderij en een enthousiast verkooptalent met pioniersgeest. Je verkoopt onze concepten voor een optimale voeding van varkens aan nieuwe en bestaande klanten. Je spreekt de taal van onze klanten en voelt je thuis bij hen aan tafel.

Als sparringpartner adviseer je zelfstandig klanten op technisch en economisch gebied. Hierdoor ben je in staat om een vertrouwensrelatie met varkenshouders op te bouwen en te onderhouden. Je signaleert de vragen en behoeftes van klanten en speelt daar met je collega’s op in om voor onze relaties de juiste mix aan behoeftes in te vullen. Het initiëren en uitvoeren van verkoopacties behoort ook tot je taken.

Beschik jij over de volgende eigenschappen?

  • Minimaal hbo-diploma, bij voorkeur HAS (richting Dier- en Veehouderij), dierwetenschappen - WUR of Diergeneeskunde;
  • Je hebt affiniteit met de varkenshouderij;
  • Je hebt ervaring opgedaan in de agrarische sector;
  • Je bent commercieel en resultaatgericht met een actieve pioniersgeest.

Wij bieden je:

  • Een leuke werkomgeving met korte lijnen en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen;
  • Uitdagend, zelfstandig en afwisselend werk;
  • Een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Ben jij ervan overtuigd dat je helemaal bij ons past en dat wij je capaciteiten goed kunnen benutten? Stuur dan je motivatie met CV naar afdeling P&O: po@fransengerrits.nl.

Kijk voor meer informatie over het bedrijf op onze websites: www.fransengerrits.nl en www.victoria-mengvoeders.nl.