Twitter Facebook Linkedin

Vacature medewerker Marketing Communicatie

Ter versterking van afdeling Marketing zoeken wij een:

Medewerker Marketing Communicatie m/v parttime 16-24 uur, locatie Erp

Als medewerker Marketing Communicatie geef je mede vorm aan de uitvoering van marketingplannen in de lijn van onze strategische doelstellingen. Je bent medeverantwoordelijk voor het plannen, organiseren en uitvoeren van gerichte marketing- en communicatieactiviteiten. Tot je werkzaamheden behoren onder andere het verzorgen van mailings, campagnes, websiteonderhoud, bedrijfspresentaties, social media uitingen en het organiseren van events. Je zorgt voor een professionele uitstraling van onze interne- en externe communicatie. Je versterkt ons marketingcommunicatieteam en werkt samen met hoofd Verkoop en afdeling Productmanagement aan de positionering van onze merken.

Dit ben jij!

  • Je hebt een mbo+/hbo opleiding richting Marketing & Communicatie afgerond. Op mbo-niveau vragen wij tenminste twee jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Je bent creatief, taalvaardig en hebt een vlotte pen.
  • Ervaring met Photoshop, Illustrator en InDesign is een pré.
  • Je hebt affiniteit met de agrarische sector.
  • Je bent innovatief, resultaatgericht en organisatorisch.
  • Onze kernwaarden betrokken, betrouwbaar, flexibel, ondernemend en samenwerkend zijn op jou van toepassing.

Wij bieden je:

  • Een open werksfeer in een gezond familiebedrijf (korte lijnen) en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.
  • Uitdagend, zelfstandig en afwisselend werk in een team met volop ruimte voor eigen ideeën en inzicht.
  • Een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals winstdeling, fietsplan, bedrijfsfitnessregeling en een goede pensioenregeling.

In onze missie staat geschreven dat wij eerste keus voerleverancier van Zuid-Nederland willen zijn op gebied van varkens- rundvee en konijnenvoeding. Zowel online als offline. Ben jij dé creatieveling met organisatorisch talent, die de uitdaging aandurft onze merken op professionele en eigentijdse wijze verder uit te dragen? Stuur dan je motivatie met CV naar afdeling P&O: po@fransengerrits.nl.

Kijk voor meer informatie over het bedrijf en onze merken op de websites: www.fransengerrits.nl, www.victoria-mengvoeders.nl en www.vikra-futter.de.


Acquisitie op basis van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld, wij houden werving en selectie graag in eigen beheer!