Twitter Facebook Linkedin

Vacature Expeditie Planner

Voor onze afdeling Logistiek zijn wij op zoek naar een:

EXPEDITIE PLANNER m/v fulltime

Als expeditie planner ben je verantwoordelijk voor het optimaal regelen en coördineren van de productie en het transport van onze bulkgoederen. Je verdeelt de orders over de verschillende productielijnen en maakt een efficiënte vrachtvolgorde en routeplanning. Ook ben je verantwoordelijk voor een goede nazorg van de transporten. Omdat je intensief contact hebt met zowel klanten, chauffeurs, afdeling productie als klantenservice, ben je een belangrijke spil in ons bedrijf.

Daarnaast is het belangrijk dat je proactief meedenkt om binnen onze huidige (logistieke) processen verbeteringen aan te brengen. Wij realiseren een hoge leverbetrouwbaarheid, efficiënte distributie en productie. Fransen Gerrits produceert en transporteert 6 dagen per week, 24 uur per dag.

Beschik jij over de volgende eigenschappen?

  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Je bent ondernemend en draagt graag je eigen ideeën aan;
  • Je bent resultaatgericht, daadkrachtig en je hebt een positieve instelling;
  • Hbo diploma Logistiek en Economie (of vergelijkbare opleiding) of mbo+ met aantoonbaar logistieke ervaring. Ben je schoolverlater met een HBO diploma LE dan nodigen wij jou zeker uit om te solliciteren.

Wij bieden je:

  • Een leuke werkomgeving met korte lijnen en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen;
  • Uitdagend, zelfstandig en afwisselend werk;
  • Naast een goed salaris kennen wij nog diverse collectieve verzekeringen, bedrijfsportregeling, fietsregeling en opleidingsmogelijkheden.

Ben jij ervan overtuigd dat je helemaal bij ons past en dat wij je capaciteiten goed kunnen benutten? Stuur dan je motivatie met CV naar afdeling P&O: po@fransengerrits.nl.