Twitter Facebook Linkedin
4 april 2022  -  Nieuws

Rijdend kunstwerk de weg op

Verleden en heden komen samen in speciale jubileum bulkwagen

Mengvoerbedrijf Fransen Gerrits uit Erp laat het 125-jarig jubileum niet onopgemerkt voorbijgaan. Dit jaar prijkt het op de achterkant van alle bulkwagens: “Sinds 1897”. Maar op één bulkwagen in het bijzonder. Ter gelegenheid van het 125-jarig bestaan liet Fransen Gerrits speciaal een jubileum bulkwagen maken. Deze ‘limited edition’ bulkwagen ging vanmorgen voor het eerst de weg op.

Huub Fransen, directeur en mede-eigenaar van Fransen Gerrits BV: “Onze bulkwagens zijn onze trots en een belangrijk visitekaartje van het bedrijf. Daarom hebben we speciaal voor het 125-jarig bestaan, één van onze bulkwagens laten omtoveren tot een waar kunstwerk! Het futuristische ontwerp van deze unieke jubileum bulkwagen schetst een creatieve afspiegeling van het bedrijf en de sector en laat verleden en heden samenkomen. Het ontwerp staat symbool voor 125 jaar ondernemerschap”.

Visual Artist Ringo Mollinger ontwierp en produceerde dit rijdende kunstwerk. Het eindresultaat? Een unieke, artistieke en kleurrijke creatie. Het rijdende kunstwerk is klaar om in weer en wind vele kilometers te maken en met name zeugen, biggen en vleesvarkens van voer te voorzien.

Fotoactie
Binnenkort gaat er een leuke fotoactie van start. Zie je de jubileum bulkwagen rijden of staat hij bij jou op het erf te lossen? Maak een foto, post 'm met de hashtag #bulkwagen op je Facebook of Instagram en maak kans op leuke prijzen! Houd de website www.fransengerrits.nl in de gaten voor meer info.