Twitter Facebook Linkedin
26 januari 2023  -  Event

Studiereis 'Jonge professionals in de varkenshouderij'

Speciaal voor jonge professionals in de varkenshouderij, organiseert Fransen Gerrits samen met Vikra van 19 t/m 21 maart 2023 een oriënterende studiereis naar Oost-Duitsland. Een goede voorbereiding op de arbeidsmarkt, begint met het verkrijgen van inzicht in je eigen mogelijkheden en wensen. Je maakt een reis waarbij je jouw persoonlijke talenten ontdekt en ontwikkelt.

Schaalvergroting en professionaliteit vormen hierin een belangrijke factor. Jonge mensen een brede horizon meegeven en goed voorbereiden op de toekomst, is erg belangrijk bij het maken van de juiste keuze na het volgen van een studie. Om deze jongeren hierin te ondersteunen organiseren Fransen Gerrits en Vikra een `oriënterende studiereis voor jonge professionals in de varkenshouderij.’

Wij laten jonge professionals graag meekijken in de keuken van een ander en ondersteunen de mogelijkheid om elders (NL of DE) werkervaring op te doen, voordat je thuis het bedrijf in stapt.

Ben jij, of ken jij iemand tussen de ± 18 -25 jaar met passie en affiniteit voor de varkenssector? Dan is deze studiereis iets voor jou! Je kunt je tot uiterlijk woensdag 15 februari a.s. aanmelden voor deelname aan de studiereis.

Meer weten? Bekijk HIER de uitnodiging met meer informatie.