Twitter Facebook Linkedin

De varkenssector

De Nederlandse varkenssector wordt veel geroemd. Om zijn professionaliteit, zijn daadkracht en zijn vermogen om te blijven innoveren en daarmee de voorsprong op de internationale concurrentie vast te houden of zelfs uit te bouwen. Die drang is vaak al van nature bij de varkenshouders aanwezig, maar wordt door de Nederlandse wet- en regelgeving sterk aangewakkerd. De wet als continue en ogenschijnlijk steeds machtiger stok achter de deur.

Een dynamische sector vol uitdagingen. En daar gaan we voor.

Productontwikkeling

Dat vertrouwen is er. Honderd procent. Tegelijk proberen wij ook dat vertrouwen te voeden. Te versterken. Door zowel proactief als reactief aan productontwikkeling te doen. Door hoogwaardige producten te leveren. En door met de ondernemende varkenshouders mee te zoeken naar het telkens veranderende optimum in de bedrijfsvoering.

Wij doen dit als specialist in varkensvoeders, met de focus op het individuele bedrijf. Waar wij samen met u, uw bedrijf naar de toekomst brengen. Naar een hoger plan en meer rendement. Met gespecialiseerde productielocaties voor zeugen-, biggen-, en vleesvarkensvoer, waar met zorgvuldig geselecteerde grondstoffen hoogwaardig varkensvoer wordt geproduceerd.