Geef zoekopdracht in:

Impuls Max: Het succes op de brij- en droogvoerbak

Veel vleesvarkens op een brij- of droogvoerbak hebben een hoge voeropname waardoor de gezondheid onder druk kan komen. Het voer wordt niet efficiënt omgezet in vleesgroei. Er ontstaat luxe consumptie. Beperken geeft teveel ondereind en verschil tussen de varkens. Een tegenvallende groei, classificatie en voerkosten zijn het gevolg. Uit praktijkresultaten blijkt dat het antwoord hierop de inzet van de succesvolle Impuls Max vleesvarkensvoerreeks van Fransen Gerrits is. Kenmerkend voor dit voer zijn de grotere korreldiameter en productie van het voer met het unieke Multiprocessing®, waardoor de varkens het voer meer gespreid opnemen en daarmee gezonder blijven.

Voordelen:

  • Een geleidelijke opname
    Een uitgekiende combinatie van grondstofkeuze en nutriëntgehaltes zorgt ervoor dat de varkens een meer over de dag verspreide consumptie krijgen. In combinatie met een beperking van 2,55 kg in de voeropname, wordt luxe consumptie voorkomen en de benutting verbeterd. Het ondereind in de stallen neemt zichtbaar af.
  • Darmgezondheid
    Doordat de Impuls Max reeks wordt geproduceerd met de Multiprocessing® productiemethode, leveren de voeders een betere energie- en eiwitbenutting en wordt er tevens een maximaal effect op darmgezondheid gerealiseerd. Door deze unieke productiewijze van mengvoer blijven uw dieren gezonder en groeien ze beter en uniformer door. De gemiddelde groei en het magervleespercentage nemen toe.
  • Saldo
    De voordelen op groei en gezondheid hebben dus direct invloed op uw financiële resultaat.