Twitter Facebook Linkedin

Vacature Expeditie Planner

Fransen Gerrits is sinds de oprichting in 1897 uitgegroeid tot de ondernemende voerspecialist van Zuid-Nederland. Een betrokken familiebedrijf met een naam die recht doet aan de herkomst en ambities van het bedrijf: met volle kracht vooruit, maar met respect voor het verleden en de afkomst. Fransen Gerrits ontwikkelt en produceert haar voeders voor de varkens-, rundvee- en konijnenhouderij op drie gespecialiseerde productielocaties in Erp, Veghel en De Rips. Dit gebeurt met toewijding, overtuiging, kennis en de juiste mensen op de juiste plaats om zo voorop te lopen in de markt. De voeders worden onder drie merken op de markt gebracht. Fransen Gerrits is het merk voor de varkenshouderij, Victoria Mengvoeders voor de rundvee- en konijnenhouderij en Vikra voor de Oost-Duitse varkens- en rundveehouderij.

Voor onze afdeling Logistiek zijn wij op zoek naar een:

Expeditie Planner m/v fulltime

Als expeditie planner ben je verantwoordelijk voor het optimaal regelen en coördineren van de productie en het transport van onze bulkgoederen. Je verdeelt de orders over de verschillende productielijnen en maakt een efficiënte vrachtvolgorde en routeplanning. Ook ben je verantwoordelijk voor een goede nazorg van de transporten. Omdat je intensief contact hebt met zowel klanten, chauffeurs, afdeling productie als klantenservice, ben je een belangrijke spil in ons bedrijf.

Daarnaast is het belangrijk dat je proactief meedenkt om binnen onze huidige (logistieke) processen verbeteringen aan te brengen. Wij realiseren een hoge leverbetrouwbaarheid, efficiënte distributie en productie. Fransen Gerrits produceert en transporteert 6 dagen per week, 24 uur per dag.

Beschik jij over de volgende eigenschappen?

  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Je bent ondernemend en draagt graag je eigen ideeën aan;
  • Je bent resultaatgericht, daadkrachtig en je hebt een positieve instelling;
  • Je bent bereid om met regelmaat op zaterdag te werken.
  • Hbo diploma Logistiek en Economie (of vergelijkbare opleiding) of mbo+ met aantoonbaar logistieke ervaring. Ben je schoolverlater met een hbo diploma LE dan nodigen wij jou zeker uit om te solliciteren.

Wij bieden je:

  • Een leuke werkomgeving met korte lijnen en de mogelijkheid om jezelf
  • verder te ontwikkelen;
  • Uitdagend, zelfstandig en afwisselend werk;
  • Naast een goed salaris kennen wij nog diverse collectieve verzekeringen, bedrijfsportregeling, fietsregeling en opleidingsmogelijkheden.

Ben jij ervan overtuigd dat je helemaal bij ons past en dat wij je capaciteiten goed kunnen benutten? Stuur dan je motivatie met CV naar afdeling P&O: po@fransengerrits.nl.