Geef zoekopdracht in:

Zeugenvoerassortiment

Gezonde zeugen, goed rendement!
 
Het zeugenvoerassortiment van Fransen Gerrits bestaat uit specifieke voerreeksen, afgestemd op de verschillende bedrijfstypen, zeugenrassen en productiestadia (opfok, dek, dracht en lacto). Voor elke zeug het optimale voer. Het gaat daarbij om het vinden van de meest ideale balans. Om per onderneming een product te kunnen leveren dat per saldo het beste rendement geeft. Iedere keer weer.

De verschillende voerreeksen bestaan zowel uit scherp geprijsde voeders met alle essentiële basiseigenschappen voor een gezonde zeug, als voeders met specifieke weerstand verhogende- en probleemoplossende eigenschappen zoals oplossingen voor been- en klauwproblemen, bigvitaliteit en onze unieke 4C lijn voor het opschonen van uw zeugenstapel zonder antibiotica. Alle voeders zijn geproduceerd met ons unieke productieproces, Multiprocessing.

Door onze klantgerichte werkwijze en de flexibele inrichting van het productieproces is Fransen Gerrits in staat om, naast het standaard assortiment, bedrijfsspecifieke zeugenvoeders te produceren. Deze voeders worden specifiek afgestemd op de wensen van de ondernemer en in het bijzonder de behoefte van de varkens.

Content
De meeste gezonde en hoogproductieve bedrijven kunnen probleemloos gevoerd worden met de Content voerreeks. De Content reeks zorgt voor goede resultaten met een lage kostprijs.

Vitaal
De Vitaal voerreeks bevat voeders met specifieke probleemoplossende eigenschappen. Hiermee kan gericht gewerkt worden aan het oplossen van bedrijfsproblemen met in acht name van het rendement van de onderneming.